İnönü İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://unyeinonuio.meb.k12.tr
Adres : Çamurlu Mh. Taşbaşı Sk. No 14 Ünye
VİZYON : Öğrencilerin hevesle koşarak geldiği, teknolojinin her öğrenci tarafından iyi derecede kullanıldığı, öğrencinin kendini değerli ve önemli hissettiği, veli ve öğrencinin memnuniyetinin sağlandığı, çalışanların mesleki doyuma ulaştıkları, Ünye’de önder ve örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin kendilerine güvenen, bağımsız ve etkili çalışabilen okulu ve derslerini hayatın bir parçası gibi gören, her gün daha iyiye gitmek için çaba sarf eden, günümüz teknolojisini ve bilimsel düşünme gücünü öğrencilere kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : 2011-2012 eğitim öğretim yılında yapılan SBS ´de okulumuz öğrencisi Hasan Alper GÜNEŞ, 500 tam puan alarak hem okulumuzun hem de Ünyemizin gururu olmuştur.

Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Şehirler arası karayoluna çok yakın,dolmuş hattı geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Ünyenin merkez mahallelerinden olan ve eski bir yerleşim alanı olan mahallededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :